anbudsförfrågan

onsdag 20 februari 2008

boktipset.nu en webbsida för bokälskare

Vill Du vara med om att bygga upp Sveriges mest spännande boksida på nätet? Vi söker kreativa personer med intressanta idéer. Vi erbjuder ett stort handlingsutrymme där du får möjlighet att själv påverkar och föra fram dina tankar och idéer. Vi kan idag inte erbjuda någon ersättning utan all verksamhet sker ideellt, vilket gäller samtliga personer som står bakom boktipset.nu. Eventuella intäkter skall främst användas för att täcka befintliga driftskostnader. Det är också vår övertygelse att kunna attrahera personer som brinner för detta och som tycker det är kul att arbeta tillsammans och vara med om att bygga en spännande mötesplats för bokintresserade på nätet! Vi söker bokslukande och bokintresserade personer inom olika genrer som besitter förmåga att uttrycka sig väl i både tal och skrift och som är villiga att skriva bokrecensioner. Vi önskar även komma i kontakt med författare samt personer med förlagsutbildning och förlagsbakgrund. Såväl kvinnor som män och ung som gammal är välkomna!

Besök gärna vår hemsida: http://www.boktipset.nu/

Kontaktinformation samt ytterligarea info finns längre ner på sidan!

Boktipset söker recensenter!

Vi söker personer och recensenter som på sin fritid vill bidra och arbeta ideellt med redaktionellt material och vara med från början och bygga upp sidan med intressant material som våra läsare kan ta del av. Detta är en möjlighet för dig som är bokälskare och skribent att få tillfälle att synas och visa upp ditt skrivande och dina alster. Personer med journalistisk(a) bakgrund och ambitioner är självklart välkomna, men det är inget krav. Förmåga till att uttrycka sig väl i skrift räcker gott!

Boktipset söker programmerare!

Vi söker personer med programmeringsskunskaper som ideellt på sin fritid vill vara med om att bygga upp och driva boktipset.nu så att vi kan erbjuda en funktionell och spännande mötesplats för alla våra besökare.

Boktipset söker textinläsare!

Vi söker personer med behaglig stämma, som är goda talare och som vill läsa in kortare ljudtexter på band. Personer söks dels för ren ljudinspelning men även för videoinspelning av texter. Intressanta personer kan vara de som har behaglig röst och de som har skådespelar- och teaterbakgrund eller de som bedriver sådana studier. Även andra personer med trevliga röster är välkomna!

Boktipset söker författare!

Vi önskar komma i kontakt med författare som vill läsa in valda avsnitt av sina böcker antingen på ljudfil eller på video. Vi söker även författare som på andra sätt vill samarbeta med oss, där vi marknadsför och gör reklam för kommande böcker som ska publiceras. Vi är intresserade av att komma i kontakt med såväl etablerade som icke etablerade författare.

Boktipset söker tipsare!

Vi önskar komma i kontakt med så många bokläsare som möjligt av olika genrer! Vi vill kontinuerligt ha tips på bra böcker. Tanken är att informationen ska förmedlas på boktipset.nu i syfte att skapa en topplist inom olika kategorier bland sidans besökare. Vi ska även utveckla ett system för betygsättning kopplat till "tipsaren" där besökaren ska kunna ta del av andras boktips och som överensstämmer med ens tidigare betygsättning och preferenser i syfte att erhålla boktips matchande ens egen profil vad gäller tycke och smak. Maila gärna in boktips! Ämne "Läsarnas boktips" Du får gärna skriva en kortare motivering där du betygsätter boken eller skriva en längre recension! Välkommen!

Det ska vara roligt att engagera sig i boktipset.nu...!


/Redaktörn


Vi söker även samarbetspartner inom förlags- och bokbranschen!

Vi söker samarbetspartner inom förlags- och bokbranschen. Vi är även intresserade av att komma i kontakt med etablerade bokkedjor inför olika evenemang samt samarbeten kring daglig försäljning av traditionella böcker och ljudböcker som kommer att tillhandahållas på boktipset.nu för våra besökare. Vi åtar oss även reklam och marknadsföringsuppdrag inför kommande lanseringar.


sidan för dig som är intresserad av böcker
http://www.boktipset.nu/
En bra bok är smakrik som en vacker och god frukt.

OM boktipset.nu

Vi söker finansiärer för att kunna utveckla sidan till en attraktiv mötes- och marknadsplats för såväl läsare som förlags- och branschfolk. Avsikten är att tillhandahålla recensioner, boktips samt presentera författare, såväl nya som mer etablerade inom olika genrer. Sidan avser även att underlätta och möjliggöra inköp av böcker till konkurrenskraftiga priser för våra besökare. Utbudet kommer att bestå av traditionella böcker men även av ljudböcker i olika former. Vi är intresserade av att komma i kontakt med bokförlag, författare, recensenter och textinläsare. Vi söker olika samarbetspartner bl.a. inom media och förlagsbranschen samt med större bokkedjor.
Kontakt: boktipset.nu@gmail.com